2010-05-31

Påfyllning i gossens garderob


Fick in en beställning på två linnen för ett tag sen och jag började direkt gruva mig för kantbanden. Det är något jag aldrig har lyckats med. Men det var bara att sätta igång och öva och det resulterade i tre linnen till min kille. Det första försöket visar jag inte upp här i bloggen för det duger enbart till att sova i, men till sist satt det. Mycket tack vare min nya Emerald som införskaffades för två månader sen. En för övrigt toppen maskin som är stark och härlig att sy på.
Överst är en t-shirt i tågtyget som jag passade på att sy när maskinerna ändå var trädda i rätt färger och tyget låg framme.

3 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Åh vilka fina linnen!! Jag har precis som du ett stort problem med kantband men hur jag än försöker så får jag inte till det. Är det min maskin det är fel på??
Har en Pfaff Hobby 1122 som jag köpte för ett par månader sedan.....
Jättefina saker du gör föresten :-)

Tosing sa...

Tack!
Jag vet inte om det kan vara maskinen som är problemet. Försökte bara nån gång med min gamla och misslyckades och gav upp. Den nya maskinen är mycket starkare och jag behöver inte dra i tyget för att maskinen ska orka, vilket säkert gör att det inte bubblar sig. Sen är ju vissa material svårare att sy i än andra. Men det är bara att försöka igen och igen och igen. Lycka till!!

MAKI´S kleine Welt sa...

Hallo!
I love your blog :-) Christina from Graz Vincent Shoestore show me your site.

See you
Sabrina